Olen koulutukseltani tradenomi. Lähes 20-vuotinen työurani on koostunut ravintola-alan asiakaspalvelu- ja esimiestehtävistä sekä maahantuonti- ja tuotantoyrityksen tuote- ja projektinhallinnan, tuotannonsuunnittelun, hankinnan, myynnin, viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä.

Minulle on urallani kertynyt pitkä kokemus sekä asiakaspalvelun, projektinhallinnan että tuotetiedonhallinnan tehtävistä tuotetiedonjärjestelmän käyttäjän näkökulmasta. Kun alkuvuodesta 2021 koitti aika vaihtaa vanhasta työtehtävästä uuteen ja vastaan tuli ilmoitus Canterin avoimesta palvelupäällikön tehtävästä, innostuin heti hakemaan paikkaa. Koin, että tässä tehtävässä saisin käyttää hienosti hyväkseni kaikkia tähänastisen urapolkuni varrella kertynyttä tietotaitoa ja erityisesti vahvuuksiani.

Nyt olen työskennellyt Canterilla reilun puolen vuoden ajan ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen urapolkuni uuteen käänteeseen. Olen oppinut valtavasti uusia taitoja uudelta alalta, ja samalla päässyt hyödyntämään jo kertynyttä osaamistani – juuri kuten ennalta ajattelinkin.  Palvelupäällikön tehtävässä vastaan Canterin asiakastuesta, jossa pääsen mukaan päivittäiseen asiakaspalveluun. Lisäksi toimin projektipäällikkönä nimetyissä asiakasprojekteissa, joissa pääsen käyttämään hyväkseni projektinhallinnasta kertynyttä työkokemustani. Hallinnoin myös Adeona PIM -järjestelmän käyttäjien omaa yhteisöä – Adeona Communityä – jossa tarvitaan erityisesti hyviä viestintätaitoja. Ja kaikissa mainituissa rooleissa on erittäin hyödyllistä, että minulla on kokemusta tuotetiedonhallinnasta nimenomaan käyttäjän näkökulmasta.

Meillä on Canterilla upea mukavien ja asiantuntevien ihmisten muodostama työyhteisö ja kivat asiakkaat. Haastavasta etätyöajasta huolimatta sain kokea heti alkumetreiltä lähtien, että kuulun porukkaan, ja että saan apua ja tukea kaikilta työkavereiltani, mikäli sitä tarvitsen. Innolla odotan, että pääsemme pian viettämään aikaa yhdessä saman katon alla. Veikkaukseni on, että edessä on vielä paljon hauskoja hetkiä – niin viihtyisän toimistomme sisällä kuin sen ulkopuolellakin!

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta